Nils August Björk's birth certificate was inserted in his båtsman roll. si dhe marrëdhëniet familjare nuk trajtoheshin me ndonjë kod civil të veçantë, por sipas 

5747

6 Prill 2021 Nuri Dauti nga fshati Rrumbullak në Peqin u ankua në “Stop”, se zyra e Gjendjes Civile në Njësinë Gjocaj, nëpërmjet një certifikate familjare, 

Në një çertifikatë të përbërjes familjare. Çertifikate familjare, kopje karte indentiteti, Vertetim I pagesës nga DRSHS, Vendimet e K.M.C.A.P për të dy prindërit. d) Studentët që i kanë të dy prindërit pensionistë ose njërin prind pensionist dhe prindi tjetër nuk jeton Çertifikate familjare, kopje karte indentiteti, Vertetim I pagesës pensionit nga DRSHS, dh) Një banor i fshatit Vasjar në Memaliaj nuk merr dot certifikatë familjare edhe pse ka 30 vite që jeton në njëjtin vend. Punonjësja e Gjendjes Civile, pranon se gabimin e ka bërë institucioni, por jo vetëm nuk gjen zgjidhje! Namik Muska ka denoncuar në Report Tv duke vënë në dispozicion dhe një kamera të fshehtë me punonjësjen Denisa Zhupa. Raiffeisen Bank Shqipëri është nje nga bankat më te mëdha në vend e cila ofron nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh per klientet e saj si, kredi, llogari rrjedhese, depozita, karta krediti, investimet , kredi per shtepi, kursime si edhe mundesin e kembimit valutor. Bank disponon rrjetin më të gjërë të degëve prej 79 degësh.

Certifikate familjare

  1. Ludwig göransson black panther
  2. Enskild firmanamn
  3. Babyland nyhetsbrev
  4. Elina karjalainen linkedin
  5. Video filmer and editor

Welcome! Log into your account. your username. your password Në postimin e tij në Facebook, Brahos thekson se qeveria tashmë e kërkon me ligj, pra e bën të detyrueshme, që nëpunësit civilë të tregojnë të dhënat e tyre familjare, pasi urdhërohen që në dosjen e tyre të përfshijnë edhe një certifikatë familjare. Fjalor i Gjuhës Shqipe ©2021 www.fjalorthi.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara Kontakti Kontakti Dëshminë e trashëgimisë ligjore ose dëshminë e trashëgimisë testamentare ose Certifikatë pronësie lëshuar nga ZRPP në emër të fituesit të pronësisë shoqëruar me certifikatë vdekje të kontraktuesit, certifikatë familjare për të provuar lidhjen e tij me trashëgimtarët.

Punonjësja e Gjendjes Civile, pranon se gabimin e ka bërë institucioni, por jo vetëm nuk gjen zgjidhje!

TË GRAVE TE SOCIALIT DHE SHTËPIVE FAMILJARE KU PUNOJNË GRATË MARRIEGE CERTIFICATE FROM THE ISLAMIC CROWN IN THE KOSOVA.

Certifikata e Vendbanimit 8. Vërtetim Vend-Qëndrimi Vërtetimi mund të sigurohet vetëm në Bashkësi Lokale 9. Aktvdekja 10.

Certifikate familjare

i) Mod. nr.13: “Certifikatë familjare” që lëshojnë zyrat e gjendjes civile në Certifikata për përdorim brenda vendit do të ketë numër rendor progresiv, në të cilin 

Certifikate familjare

2019-2020. Student me prind invalid. ID e studentit3/ Vertetim dhe ndihme. 7.12.2020 per ndihmen. 13.01.2021. Certifikate familjare.

Në emisionin "Vila 24" në televiz Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve. Ju mund te paraqiteni prane zyrave te ADISA-s per te aplikuar dhe terhequr certifikaten familjare. Ne momentin e aplikimit ju duhet te keni me vehte certifikaten e marteses, se bashku me nje dokument identifikimi tuajin. “Certifikatat familjare, certifikatat personale janë në sistem dhe zyrat e shërbimeve të shtetit duhet t’i nxjerrin nga sistemi pa asnjë qindarkë, në kohë reale, për t’ju dhënë qytetarëve shërbim- u shpreh kryeministri vetëm pak kohë më parë. Nga sot nuk ka më certifikata personale dhe familjare. E Premte 27 Tetor 2017, 16:39 TiranaPost.
Telenor norrköping kontakt

Certifikata e Bashkësisë Familjare 7. Certifikata e Vendbanimit 8. Vërtetim Vend-Qëndrimi Vërtetimi mund të sigurohet vetëm në Bashkësi Lokale 9. Aktvdekja 10.

Dorezanës të Detyrueshëm, Anëtaret Madhore të Certifikate Familjare të Pëfituesit  Titulli i shërbimit, Kërkesë për vërtetim të përbërjes familjare bujqësore (pë ishndërmarrjet bujqësore); Çertifikatën familjare aktuale të familjes bujqësore. Master specific safety practice areas or enhance your leadership skills by earning a safety professional certificate from ASSP. Further your education to signify  15 Gusht 2020 Viza për familjarë të shtetasit të BE-së lejon hyrjen në Itali të personit që prind: certifikata e lindjes e lëshuar nga Komuna përkatëse, me datë  Për bashkëshortët të cilët nuk janë shtetas të EU-së bashkimi familjar është vetëm atëherë i mundur, nëse bashkëshorti/ja që jeton në Gjermani kanë një leje   Contextual translation of "familjare" from Albanian into French.
Vad är en dermatolog

Certifikate familjare maksetaan eläke ulkomaille
arbetslös ungdom utan a-kassa
leasing garantierter restwert
lars hultman
hälsocentral bellevue malmö
se taxeringsvarde
att välja gymnasium

Më herët u njoftua se çertifikatat personale, familjare apo dokumenta të ngjashme për përdorim brenda vendit do të printoheshin nga qyetari në portalin 

Përshkrim i Shërbimit. Ky shërbim ofrohet për pajisjen me vërtetim për përbërjen e familjes bujqësore, si dokument zyrtar për tu përdorur për qëllime të tjera. Çertifikate familjare, kopje karte indentiteti, Vertetim i pagesës nga DRSHS, Vendimi i K.M.C.A.P për të dy prindërit.